Societat

Més de 70 controls d'alcoholèmia per Cap d'Any

Els Mossos d'Esquadra organitzen un dispositiu especial entre les deu del vespre i dos quarts de deu del matí per garantir la seguretat viària a les carreteres catalanes

Prop de 300 agents preveuen fer més de 2.500 lectures

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, han organitzat per aquesta nit de Cap d'Any un dispositiu especial de controls d'alcoholèmia i drogues per garantir la seguretat viària en les carreteres catalanes. Hi treballaran prop de 300 agents repartits en 72 controls arreu de Catalunya.

L'operació s'engegarà a les deu del vespre i s'acabarà a dos quarts de deu del matí de dissabte, i es preveuen fer aproximadament unes 2.500 lectures d'alcoholèmia. A més, a l'àrea metropolitana de Barcelona hi haurà macrocontrols a partir de les sis del matí.

Tot i que la majoria dels trajectes que es fan la nit de Cap d'Any són curts, el Servei Català de Trànsit i els Mossos aconsellen als conductors que no abaixin la guàrdia i que extremin la prudència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.