Societat

barcelona

L'Ajuntament contribuirà a restaurar la Mercè

L'Ajuntament de Barcelona contribuirà a la rehabilitació de la basílica de la Mercè durant els pròxims tres anys. Segons un conveni signat entre el consistori i la Germandat de la Mare de Déu de la Mercè, l'aportació municipal per a aquests tres anys serà de 1.014 milions d'euros.

El projecte d'obres, elaborat pel mateix Ajuntament, preveu millorar la lluerna de la capella de la Soledat, la coberta de la mateixa capella i la coberta de la nau central durant aquest any 2011. Per al 2012 quedarà refer les cobertes de les capelles i els creuers laterals tant del carrer Ample com del carrer de la Mercè, a més de la coberta de la sagristia. Finalment, al 2013 es preveu rehabilitar la cúpula del creuer, el campanar i el portal de Sant Miquel.

La basílica de la Mercè –aquesta Mare de Déu és patrona de Barcelona des del 1687– és una de les nou basíliques que hi ha a la ciutat i està inclosa dins el catàleg del patrimoni cultural català de la Generalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.