Societat

trànsit

CiU decidirà a final de mes si suprimeix els 80 km/h

CiU s'ha marcat fins a final de gener com a data límit per decidir si s'ha de mantenir o eliminar la limitació dels 80 quilòmetres per hora en els accessos de Barcelona, segons va anunciar ahir el portaveu del govern, Francesc Homs. “Hi ha un mandat explícit que aquest tema ha d'estar resolt a final de mes”, va dir el portaveu, que va defensar el director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, tot i que no tingui experiència en la matèria. “Posarà sentit comú en un àmbit en què en faltava”, hi va afegir.

A banda de la resolució dels 80 km/h –Puig ha encarregat a un grup d'experts que l'assessori abans de prendre una decisió–, Homs va assegurar que el govern nomenarà en les properes setmanes l'alcalde de Lloret (Selva), Xavier Crespo, secretari de Seguretat en el lloc de Joan Delort, que continuarà com a assessor. El govern també va nomenar ahir Núria Aymerich directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.