Societat

Terres de l'Ebre

Decepció de les penyes taurines pel cas de Paüls

La no autorització del nou delegat del govern a l'Ebre, Xavier Pallarés, a l'Ajuntament de Paüls per celebrar correbous el proper cap de setmana amb motiu de la festa de Sant Antoni ha creat decepció entre els representants de l'Agrupació de Penyes Taurines de les Terres de l'Ebre, que confiaven que el nou govern seria més sensible a les seues demandes. Malgrat això, el seu president, Miquel Ferré, entenia els arguments del delegat i es mostrava disposat a col·laborar amb el govern de CiU “per superar els entrebancs” i arribar a un acord perquè es puguen celebrar correbous en els municipis que ho demanen i aporten la documentació necessària.

Així, el delegat del govern va demanar a l'agrupació de penyes un llistat de municipis que tinguen previst ampliar les dates de celebració de bous o vulguen apel·lar a la nova llei per fer-ne en casos excepcionals. “Ens comprometem a estudiar cada cas i a autoritzar-los quan ho puguem fer”, va apuntar Pallarés. “Esperem que no hi haja un tercer poble, després de Camarles i Paüls, que es quede sense poder fer bous”, va assenyalar per la seua banda Ferré.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.