Monogràfics

MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre)

Fira de l'Oli

L'oli, en directe

Un molí portàtil instal·lat al pavelló que oferirà una demostració en directe del procés d'elaboració de l'oli és un dels actes més destacats de la fira d'enguany, que reunirà 35 cooperatives i almàsseres de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat. L'oli que es faci –s'espera que seran entre 40 i 50 litres– s'entregarà al banc d'aliments per a la gent més necessitada. Així mateix, diumenge es repartirà un llibre de receptes i també s'introdueix un concurs de tapes amb l'oli d'oliva verge com a base. L'esmorzar popular amb la típica clotxa i el concurs d'allioli de diumenge són uns dels actes més esperats de la jornada. La inauguració serà a càrrec del conseller d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Pelegrí.

29 i 30 de gener. Al pavelló firal. Horaris fira: dissabte de 17.30 a 20.00 h i diumenge de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Entrada gratuïta. Divendres, jornada tècnica, a les 19.00 h, ajuntament. 977 400 347.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a