Societat

SOCIETAT

Accions a la UdG per a la promoció de la salut

Els set restaurants que la Universitat de Girona té a les diferents facultats i els dos del Parc Científic i Tecnològic han obtingut de la Generalitat l'acreditació Amed com a establiments promotors de l'alimentació mediterrània. Aquesta és una de les diferents accions que ha començat a dur a terme la UdG en el marc del projecte La Universitat saludable, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que formen part de la comunitat universitària. Una altra de les activitats previstes és l'organització, en col·laboració amb l'Escola d'Hostaleria de Girona, de cursos de formació sobre cuina fàcil i sana que primer aniran adreçats a estudiants i després al professorat. I, coincidint amb l'entrada en vigor de la nova llei del tabac, també es farà alguna acció que encara s'ha de definir, segons va indicar ahir la responsable del projecte, Carme Bertran.

La UdG està implicada des del 2008 en la creació de la xarxa d'universitats espanyoles, que disposa de 22 socis. És promotora i coordinadora de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables, constituïda el 2010 amb el suport de la càtedra de promoció de la salut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.