Societat

Terrassa

El govern nega que Sant Pere Nord li hagi demanat una reunió

Benestar Social estudia si es poden fer inversions com la residència del barri

Els portaveus del Departament de Benestar Social i Família van negar ahir que els veïns de Sant Pere Nord hagin demanat oficialment una reunió amb el conseller Josep Lluís Cleries per aclarir el futur de la residència i el centre de dia, promès pel govern de la Generalitat en un conveni que van signar amb l'Ajuntament el juliol del 2006. “Aquí ningú ens ha demanat res de res, ens n'hem assabentat per la premsa”, van assegurar les mateixes fonts.

Els veïns de Sant Pere Nord van penjar unes pancartes dijous passat reclamant el compromís. També van afirmar que volien reunir-se amb Cleries, després que hagi afirmat que, com que la Generalitat no té diners per invertir en obres, es podria negociar amb l'empresa privada la construcció de residències amb el compromís de concertar les places.

Aquestes fonts van indicar que, de moment, no hi ha cap promesa incomplerta pel nou govern de CiU. Les declaracions del conseller de Benestar i Família eren així de “genèriques”, segons van subratllar els portaveus de la conselleria. De fet, ara s'estan ordenant les inversions promeses pel tripartit. Després, s'elaborarà un pla d'inversions però “no es faran per les promeses polítiques que hagi fet el govern anterior”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.