La sardana

BANYULS DE LA MARENDA (Rosselló)

Diada del soci

Banyuls homenatja Josep Gispert

El músic Josep Gispert, tenora solista de La Principal de la Bisbal durant els últims 28 anys, es retirarà a final d'aquesta temporada. És per això que el Foment de la Sardana de Banyuls de la Marenda (Rosselló), amb qui el músic sempre ha mantingut una relació excel·lent, li retrà un homenatge durant la seva diada del soci i se li entregarà la medalla de la vila de Banyuls. La jornada començarà al matí amb una audició de sardanes, amb La Principal de la Bisbal de protagonista. Després d'un dinar popular, la mateixa formació oferirà un concert de música per a cobla. A més, també s'estrenarà la sardana Quan arriba el coratge, del nord-català Luc Vizentini.

13 de febrer. Sala Bartissol, a 2/4 de 12 del matí, ballada; a 2/4 de 4 de la tarda, concert. Preus: ballada, 5 €; concert, 10 €; jornada completa socis, 20 €; jornada completa no socis, 35 €.

Seguint les petjades de Viladesau

El nom de Josep Gispert i Vila (Púbol, 1950) ja s'ha afegit als d'Albert Martí, Josep Coll i Ricard Viladesau, el seu mestre, en la dilatada història de La Principal de la Bisbal. Gispert ha format part de La Moderna, La Principal de Llagostera, La Principal de Girona, Els Montgrins i La Principal de la Bisbal. També és professor al Conservatori de Girona i a l'Escola de Música Conrad Saló de la Bisbal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a