Societat

Terrassa

Els veïns de Can Parellada també volen un mercat els dissabtes al matí

L'associació fa la petició a l'Ajuntament per reactivar l'economia de la zona

També recorda que al Vapor Gran la proposta no té el suport veïnal

L'associació de veïns de Can Parellada ha demanat a l'Ajuntament de Terrassa que posi un mercat setmanal al barri. L'entitat van traslladar la proposta als responsables tècnics de l'àrea de Comerç en una reunió que es va celebrar el passat 27 de gener. El president de l'AV de Can Parellada, Francisco Rosa, va recordar que és un reivindicació de fa “molts anys” que s'ha revifat després en l'últim any que el consistori s'ha mostrat obert a crear més mercadals a la ciutat.

El projecte dels veïns és que el mercat estigui obert els dissabtes al matí, amb l'objectiu d'atreure els compradors de l'hipermercat Carrefour i dels grans magatzems que hi ha a la zona. A més, es donaria un servei als veïns i es donaria a conèixer el barri als terrassencs. Estaria situat a la plaça Joan Santamaria, que és on es fa la festa major del barri i que no afectaria el trànsit. A diferència del mercat dels dimecres, els veïns han demanat que hi hagi dues parades de cada tipus i per tant que no sigui gairebé tot del sector tèxtil.

La iniciativa de Can Parellada pren força després que l'emplaçament del Vapor Gran presenti molts dubtes. Rosa va defensar la seva candidatura recordant que al Vapor Gran, els veïns estaven en contra que es posés un mercat i, en canvi a Can Parellada en són els promotors. Segons l'entitat, la proposta va ser ben acollida pels tècnics municipals que van valorar que la idea sorgeixi dels veïns.

LA XIFRA

2
parades
del mateix sector com a màxim hauria de tenir el mercat de Can Parellada per afavorir la diversitat.

LA DATA

27.01.11
va tenir lloc la reunió
entre l'entitat veïnal i els responsables tècnics de l'àrea de Comerç de l'Ajuntament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.