Societat

Taxis i metro engoleixen l'allau d'usuaris

Avui s'estrena un servei de reserva de taxi

Bus especial a Montjuïc

El temut col·lapse al final d'una jornada del Mobile World Congress (MWC) va ser ahir menys important que en edicions anteriors. Malgrat que no es van poder evitar les cues per agafar un taxi o el metro, els temps d'espera van ser mínims. Tot i això, els responsables del transport posen en marxa avui un servei per minimitzar les aglomeracions.

Al llarg de la jornada, els assistents al MWC podran reservar un taxi que els anirà a buscar al recinte a l'hora convinguda. Aquest servei s'afegirà als vehicles que habitualment ja donen servei, tant a l'accés de la plaça d'Espanya com al del MNAC, on gairebé no hi ha aglomeracions.

Pel que fa al metro, a l'interior del recinte firal es poden adquirir els bitllets per evitar esperes a l'estació d'Espanya. També s'ha habilitat un servei de bus especial que substitueix les línies que han deixat de funcionar durant la celebració del congrés, per desplaçar-se per la muntanya de Montjuïc. Com que també fa d'enllaç amb un dels hotels on se celebren actes del Mobile World Congress, és habitual la presència de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.