Societat

SABADELL

El centre per a menors autistes farà servir un immoble municipal

L'entitat Obrir-se al Món hi instal·larà el primer servei a Catalunya de respir per alliberar les famílies en horari extraescolar

L'entitat Obrir-se al Món, que aplega una cinquantena de famílies amb fills autistes de Sabadell i altres poblacions properes per impulsar un centre de respir familiar, va tancar ahir un acord amb l'Ajuntament de Sabadell per disposar d'un local municipal.

El consistori els ha cedit durant cinc anys una part de l'antiga escola Cifuentes, al carrer Turina, on podran fer activitats en horari extraescolar, els caps de setmana i a l'estiu. El centre serà pioner a Catalunya i garantirà a les famílies més hores per atendre altres obligacions.

El president de l'associació, Francesc Pellicer, i l'alcalde, Manuel Bustos, van signar el conveni entre les dues parts. Pellicer va agrair el pas i va explicar que de moment podran atendre-hi un grup de 8 menors –de 5 a 18 anys–. Les instal·lacions de l'antic CEIP seran compartides amb Xalest, però amb accessos separats per evitar interferències. Bustos va felicitar l'associació pel seu esforç.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.