Societat

terrassa

Rull intercedeix perquè el govern accepti el solar de Ca n'Anglada

El portaveu municipal de CiU a Terrassa i diputat al Parlament, Josep Rull, ha intercedit amb el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, perquè accepti la cessió de terrenys per fer la residència per a la gent gran al barri de Ca n'Anglada.

Divendres passat, l'equip de govern va criticar en un comunicat que el nou govern de la Generalitat no volgués fer l'equipament i rebutgés la cessió de terrenys per carta, tot i que des de la conselleria, malgrat acceptar que l'havien rebutjada, ho justificaven pel fet que no hi havia cap previsió, acord ni programació amb l'anterior govern que digués que allà s'havia d'aixecar la residència. Per això, i en un moment de retallades pressupostàries, la conselleria prioritzava els equipaments programats abans i no acceptava més terrenys per fer unes obres no previstes.

Ahir, Rull va avalar els arguments de la conselleria perquè “no es pot retallar allò que no existeix”, però va explicar que divendres mateix havia arrencat el compromís de Cleries perquè acceptés el solar “amb la programació de construcció que el govern decideixi i en funció de la disponibilitat pressupostària”. El nacionalista va aprofitar per carregar contra l'equip de govern municipal (PSC, ICV-EA i ERC) i l'alcalde, Pere Navarro, per falta de “lideratge” en haver-se preocupat només de fer el tràmit burocràtic de cessió de terrenys sense explicar a la Generalitat que “volia fer-hi una residència amb unes característiques determinades”. També va recordar que la previsió del govern terrassenc era fer-hi pisos tutelats i no va ser fins al 3 de novembre, en campanya electoral, que el PSC va canviar d'opinió i va apostar per la residència, tot anunciant que fins i tot tenien les negociacions avançades amb Acció Social, cosa que ara es demostra que no era certa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.