Societat

Reivindiquen les emissions de TV3 a la mascletada

La Plataforma sense Senyal desplega una pancarta de 20 metres amb el lema “Volem TV3”a la plaça de l'Ajuntament de València

El col·lectiu anuncia noves accions de protesta

La Plataforma sense Senyal, que en les darreres setmanes ha convocat diverses convocatòries per les emissions de TV3 al País Valencià, ha fet una acció de protesta aquest migdia a la plaça de l'Ajuntament de València amb motiu de la mascletada de Falles.

Els activistes de la plataforma han desplegat una pancarta de 20 metres quadrats amb el lema “Volem TV3” durant el decurs de l'espectacle pirotècnic faller. D'aquesta manera, la Plataforma sense Senyal segueix reivindicant el restabliment de les emissions dels canals de Televisió de Catalunya al País Valencià interrompudes fa més de 20 dies.

Després d'aquesta acció, la Plataforma sense Senyal en té previstes d'altres arreu del País Valencià, que es mantindran fins al restabliment de les emissions de TV3. El col·lectiu continua exigint la dimissió del president de la Generalitat, Francisco Camps, per “deteriorar la qualitat de la democràcia al País Valencià, restringint la llibertat d'expressió i d'accés a la informació del valencians”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.