Societat

Ryanair insta la Generalitat a revisar l'acord de Girona

Ryanair insta la Generalitat a revistar l'acord que va signar amb l'anterior executiu, que garantia la continuïtat a l'aeroport de Girona fins al 2016, segons un comunicat que va emetre ahir la companyia. Ryanair adverteix les conseqüències que pot tenir per a Girona la retallada de vols que aplicarà aquest estiu i dóna dades d'un estudi elaborat per la Confederació de Locals d'Oci Nocturn de Catalunya (Concat). Concretament, la companyia assegura que es destruiran mil llocs de treball i que les pèrdues per al territori seran de 12 milions d'euros. El comunicat ressalta la importància de Ryanair per al turisme a la demarcació. Les operacions de Ryanair a Girona es veuran reduïdes d'onze a sis avions amb base a l'aeroport gironí i amb una disminució de 4 a 2,3 milions de passatgers l'any.

Per al representant de Ryanair, Stephen McNamara, l'efecte que tindrà a la demarcació la pèrdua de passatgers de Ryanair, tant pel que fa a llocs de treball com al desenvolupament econòmic, posa de manifest “la importància de la companyia per a Girona”. “La Generalitat hauria de deixar d'invertir diners dels contribuents en una aerolínia que només genera pèrdues com Spanair”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.