La pirotècnia vencedora de l'any passat obrirà els focs de Blanes

El 39è Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava Trofeu Vila de Blanes 2009 se celebrarà enguany del 22 fins al 27 de juliol i la inaugurarà l'empresa Pirotècnia Valenciana, de Llanera de Ranes (la Costera). Aquesta pirotècnia va guanyar el concurs l'any passat, tot i ser el primer any que hi participava, amb una actuació que molts van qualificar com «el millor castell de la història de Blanes».

Enguany, el format del concurs continua amb la celebració de sis actuacions, canvi que es va fer l'any passat, ja que fins aleshores hi havia set participants. El que no es repeteix són els participants, ja que la Pirotècnia Valenciana és l'única pirotècnia que també hi era l'any passat. Cronològicament, fins al dia 27 de juliol, actuaran després de la campiona de l'any passat les pirotècnies Martarello (Vènet, Estat italià), Surex (Estat polonès), Vulcano (Estat espanyol), Portugués (Vilamarxant, al Camp de Túria) i Show Fx (Estat australià). D'aquestes la que ha participat més cops en el concurs de Blanes és Martarello, les darreres el 2004 i el 2007. També les pirotècnies Portugués i Vulcano han participat en edicions més o menys recents. Cal destacar el debut de dues empreses de fora de l'Estat espanyol, l'australiana Show Fx i la polonesa Surex.

LES ACTUACIONS

22 de juliol
Pirotècnia Valenciana
23 de juliol
Pirotècnia Martarello (Vènet, Estat italià)
24 de juliol
Pirotècnia Surex (Polònia)
25 de juliol
Pirotècnia Vulcano (Estat espanyol)
26 de juliol
Pirotècnia Portugués
27 de juliol
Pirotècnia Show Fx (Austràlia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.