Societat

Els afectats per les hipoteques volen 200 pisos d'urgència

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) va demanar a l'Ajuntament que creï abans del 2012 un parc de 200 habitatges d'urgència social per reallotjar les persones que siguin desnonades.

L'entitat va protestar dijous al vespre davant del consistori per recordar a l'equip de govern el compromís que va adquirir en el ple municipal del febrer. “Fa mesos que donen allargs i no han dut a terme cap mesura”, va dir un dels membres de la PAH, Ildefons Soler. A Terrassa hi ha 4.000 famílies en risc de ser desnonades en els propers quatre anys.

Amb el lema Terrassa, lliure de desnonaments, la plataforma també reclama que l'Ajuntament faci de mediador amb bancs i caixes perquè les persones que no poden pagar la hipoteca o que han perdut la casa es puguin quedar als habitatges pagant lloguer.

Com a mesura de pressió, han fet una crida als ciutadans perquè no vagin a votar el 22 de maig si en els programes electorals dels partits polítics no troben aquestes mesures.

De fet, tant el PSOE com el PP s'han definit en contra al Congrés dels Diputats de la dació per pagament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.