Societat

Amposta

Malestar al mercat per les obres del centre

Els venedors s'indignen pel tall, sense avisar, del carrer Tarragona

Els venedors del mercat municipal d'Amposta es van trobar ahir al matí amb la sorpresa que els operaris municipals tallaven al trànsit rodat, i sense avisar-los prèviament, l'accés al mercat pel carrer Tarragona, on habitualment deixen els vehicles per efectuar la càrrega i descàrrega. La situació va provocar un gran enrenou entre els paradistes, que fa mesos que pateixen els efectes de les obres d'urbanització dels carrers del centre i la construcció del pàrquing subterrani, unes obres que han convertit en una odissea accedir al mercat per la porta principal i que han reduït considerablement l'afluència de compradors. “Les obres s'han de fer, però ens haurien d'haver avisat i pactar de tallar el carrer un altre dia, perquè divendres i dissabte són dos dies forts per a nosaltres”, es queixava el president de l'associació de venedors, David Queral.

L'alcalde, Manel Ferré, que a petició dels paradistes va acudir al mercat, va admetre que havia estat un error no avisar-los, però els va assegurar que el carrer només estaria tallat fins al migdia i que avui podran accedir-hi amb normalitat. “Era una obra que havíem de fer ara ja que la setmana vinent hem d'asfaltar”, va argumentar. Concretament, es va fer una rasa al carrer Primer de Maig, entre Tarragona i Navarra, per instal·lar una canonada d'evacuació d'aigües pluvials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.