Societat

serveis

Llum verd a les terrasses al centre de Lloret

El ple debatrà demà un canvi en l'ordenança a petició dels bars

El ple de l'Ajuntament de Lloret de Mar debatrà demà un canvi en l'ordenança per autoritzar els bars i restaurants de la zona del centre comercial a posar terrasses al carrer. Romà Codina, tercer tinent d'alcalde, va explicar que el canvi es vol fer a petició del gremi d'hostaleria. “Arran de la prohibició de fumar als locals, facturen molt menys i han demanat poder posar terrasses”, va dir. La intenció, segons Codina, és que els locals ja puguin instal·lar les terrasses l'estiu vinent, després de l'exposició pública.

El regidor d'ERC, Jordi Orobitg, va lamentar que el tema no s'hagi tractat amb l'oposició ni amb els veïns i va trobar estrany que la sol·licitud per posar una terrassa s'hagi de demanar “abans del 31 de març i, en canvi, es digui que ja es podran obrir les terrasses aquest estiu”. “Si no entra en vigor retroactivament ho veig complicat”, va afirmar.

Antoni Garcia (ICV) considera que CiU porta ara el tema el ple per raons electoralistes. “Els bars del nucli antic fa temps que ho demanen i ho aproven ara per quedar bé amb tothom”, va dir. Joaquim Teixidor (GRILL) ho veu bé, sempre que es respecti el pas de vianants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.