Societat

turisme

Els bars del centre de Lloret tindran terrassa

El ple de l'Ajuntament de Lloret va modificar ahir l'ordenança municipal de la via pública per ampliar l'autorització perquè es puguin instal·lar més terrasses al carrer. La modificació es va aprovar amb els vots favorables de CiU, el PP i el PSC, i els vots en contra d'ICV i ERC. Antoni Garcia (ICV) va qualificar la proposta d'electoralista i Jordi Orobitg (ERC) va argumentar que en els últims anys s'ha pacificat la zona del centre, però que la modificació portarà una problemàtica social i denúncies, i anirà en contra del turisme familiar. Josep Valls (CiU) va admetre que serà difícil conciliar les terrasses i el descans dels veïns, però va dir que a una terrassa que molesti no li renovaran el permís. L'alcalde, Xavier Crespo, en referència a la data límit per presentar les sol·licituds (el 31 de març), va explicar que molts establiments que ho demanen posteriorment també obtenen el permís.

El canvi es fa a petició del gremi d'hostaleria i l'associació de bars i restaurants de Lloret. Per raons de caire comercial, d'afluència de visitants o de trànsit, però, hi ha un seguit de carrers en els quals no es permetrà aquesta ocupació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.