Societat

ACPV desmenteix la venda dels repetidors de TV3

Exigeix al diari Las Provincias una disculpa i una rectificació per la informació publicada hui

L'entitat subratlla que els valencians no es mereixen una premsa “de tan baix nivell”

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) desmenteix l'afirmació publicada hui pel diari Las Provincias, segons la qual l'entitat hauria venut algun dels repetidors des d'on s'emetia el senyal de TV3 fins al passat 17 de febrer.

L'entitat considera que el fet de publicar afirmacions “falses sense ni tan sols haver-se molestat a contrastar-les tal com exigeix l'ètica periodística mostra un nivell de seriositat i credibilitat que no hauria de ser propi d'una capçalera històrica, i posa seriosament en dubte la veracitat de la resta de les informacions que publica aquest mitjà”.

ACPV, que el passat dissabte va aconseguir congregar desenes de milers de persones en una manifestació clamorosa a favor de TV3, exigeix que reconega públicament el seu error i demane disculpes. “Exigim respecte per als valencians: no ens mereixem una premsa de tan baix nivell”, reivindiquen.

L'entitat, dirigida per Eliseu Climent, constata la coincidència dels insults contra els valencians realitzats diumenge pels responsables electorals del PP i la publicació hui d'aquestes afirmacions per part de Las Provincias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.