Societat

TERRASSA

L'alberg nocturn per a persones sense llar se situarà al Segle XX

L'alberg nocturn per a persones sense llar estarà situat al Segle XX. L'àrea d'Acció Social ha trobat al número 220 de la carretera de Rubí una nau alternativa als locals de la carretera de Matadepera, on s'havia planificat el centre públic d'acolliment temporal i d'urgència. D'aquesta manera, es tanca el debat obert pels veïns del Pla de Bonaire, que rebutjaven l'equipament.

L'Ajuntament llogarà la nau comercial, que és el doble d'àmplia que l'anterior, té molta llum i una escala i un ascensor que connecten amb el primer pis. Això permetrà que l'alberg tingui menjador i espais per als educadors socials. El tinent d'alcalde d'Acció Social, Isaac Albert, va explicar: “L'objectiu era que abans d'acabar el mandat estigués tot en marxa perquè el nou govern no hagués d'iniciar un procés que s'allargaria un any més.”

L'AVAN i el centre d'atenció a disminuïts, que té la seu al carrer Prat de la Riba, ocuparan els locals del Pla de Bonaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.