Societat

FIGUERES

Més de 20.000 persones passen per l'Embarraca't de les Fires

L'Embarraca't de Figueres ha tancat amb un balanç satisfactori, ja que hi han passat més de 20.000 persones. Aquest darrer cap de setmana, en què actuaven els considerats caps de cartell, ha tingut una afluència similar a la del primer. El nombre d'espectadors d'aquesta edició queda lluny, però, de registres de fa uns anys, quan s'havia arribat a 30.000 assistents. En total, en aquesta edició s'hi han fet divuit actuacions i hi ha hagut una vintena de barraques d'entitats de la ciutat.. Les Fires de Figueres es van acabar diumenge, en què es van celebrar alguns dels actes més multitudinaris i que van resultar afavorits pel bon temps, que en general ha respectat la majoria de les activitats que s'han fet en els deu dies que han durat les festes figuerenques.

Entre els diferents actes que es van fer el darrer cap de setmana hi va haver l'elecció dels hereus i les pubilles de la ciutat, que són: Sara Palmada –pubilla–, Aitor Medina –hereu–, Alba Roig –pubilleta– i Cristian Puerta –hereuet.

EL PUNT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.