Societat

lleida

Casserolada i concert improvisat a Ricard Viñes

Els concentrats preparen una acció simbòlica si el PSC celebra l'acte de fi de campanya a la plaça

Els joves no pensen fer cas de la prohibició dictada per la Junta Electoral Central

Els concentrats a Lleida en contra de la crisi, els polítics i els banquers han decidit desafiar la prohibició de la Junta Electoral Central d'acampar dissabte i diumenge. Ahir, al final de la segona jornada de protesta a la plaça Ricard Viñes, van celebrar al vespre una assemblea amb uns 300 assistents on van constituir petits grups de debat i propostes (al voltant d'assumptes com l'ensenyament, l'urbanisme, la sanitat) i van fer una sorollosa casserolada de protesta per fer sentir la seva indignació.

Si no hi ha canvis d'emplaçament està previst que avui l'acte final de campanya del PSC es faci també a la plaça Ricard Viñes. Els concentrats ahir van anunciar de forma vetllada que algun acte simbòlic faran si tenen com a veïns l'alcalde i els altres dirigents del PSC local. “Potser haurem d'escenificar l'enterrament de la democràcia”, va dir de forma críptica, micròfon a la mà, un dels organitzadors de la protesta.

A la nit també es va viure un ambient lúdic i festiu. El grup La Sonrisa de Julia es va presentar per sorpresa a l'acte i va improvisar un concert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.