Societat

La botiga SNCF tanca definitivament

El darrer ple de l'Ajuntament de Perpinyà va votar per unanimitat una moció per defensar aquest punt de venda de bitllets al centre de Perpinyà

La SNCF no ha tingut en compte les demandes de més de dos mil perpinyanesos que han signat una petició i de la totalitat de consellers municipals de Perpinyà i tancarà definitivament la botiga que té al centre de Perpinyà el 27 de maig al vespre.

La companyia ferroviària francesa justifica la seva decisió invocant “una caiguda important de l'activitat comercial” deguda a “una modificació dels comportaments dels clients, que utilitzen de més en més les noves tecnologies”.

Una petició pel manteniment d'aquest punt de venda de bitlles al centre de la ciutat va recollir, en pocs dies, més de dues mil signatures. La direcció regional de la SNCF ha deixat clar que, malgrat tot, vol centralitzar la venda de bitllets a la nova estació del centre comercial del Centre del Món, on “hi haurà vuit taquilles obertes”.

La moció aprovada per unanimitat per tots els grups municipals de Perpinyà “exigeix el manteniment de la botiga SNCF al carrer Caulas, vora la plaça de la República” i critica aquest tancament, “que s'inscriu en una lògica purament comptable que provocarà una degradació dels serveis públics de proximitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.