Societat

Els serveis de terra de Ryanair a Girona convoquen una vaga indefinida

La UGT justifica les mobilitzacions, que s'inicien el 15 de juny, perquè l'aerolínia modifica condicions ja pactades “de manera unilateral”

La protesta es farà tots els dies de la setmana, excepte dimarts i dijous, i consistirà en aturades parcials entre les 8.30h i les 17h

El comitè d'empresa de Lesma, encarregada dels serveis de terra de Ryanair, farà vaga indefinida a partir del 15 de juny a l'Aeroport de Girona.

Segons ve denunciant la UGT, Ryanair ha començat a retallar les jornades d'una part de la plantilla, ha fet fora nou persones i ha incomplert acords ja pactats.

La protesta es farà tots els dies de la setmana, excepte dimarts i dijous, i consistirà en aturades parcials entre les 8.30h i les 17h.

La UGT denuncia que el comitè d'empresa ha estat fins ara “dialogant” i que, per tant, no acceptarà mesures “imposades unilateralment”.

Lesma ha passat de 240 a 80 treballadors en tres anys malgrat que el número de passatgers s'ha mantingut estable fins fa pocs mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.