Monogràfics

T0SSA DE MAR (Selva)

Els Fideus a la Cassola

Cuinats de mil i una maneres

Fideus a la cassola amb llobregant; amb sèpia, cloïsses i gambes; fideus amb carn; cassola de fideus amb rap i marisc; fideus a l'aroma de carbó o amb vegetals de temporada són algunes de les receptes que oferiran tot aquest mes de juny els vint restaurants de Tossa participants en la segona edició de la campanya gastronòmica dedicada a aquest plat. Els restaurants, que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca, són: Can Carlus (tel. 972 340 804), Can Pini(tel. 972 340 297), Capri (tel. 972 343 210), Castell Vell (tel. 972 341 030), Club Aire Libre (tel. 972 341 604), Cuina de l'Àvia (tel. 972 341 250), El Petit de Can Carlus (tel. 972 340 804), El Portal (tel. 972 340 771), La Cuina de Can Simon (tel. 972 341 269), L'Ajustada (tel. 972 340 548 / 630 126 755), Madrugada (tel. 972 340 000), Marítim (tel. 972 340 802), Minerva (tel. 972 340 939), Nàutic Can Pini (tel. 972 341 896), Sa Muralla (tel. 972 341 128), Sa Proa (tel. 972 341 000), Santa Marta (tel. 972 340 472), Túrsia (tel. 972 341 500), Víctor (tel. 972 342 431) i Victòria (tel. 972 340 166).

Fins al 30 de juny. Tel. 972 340 108.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.