Societat

Mas retreu als “indignats” que acampin il·limitadament

El president de la Generalitat qüestiona que en una societat democràtica sigui admissible que “determinats grups ocupin sistemàticament l'espai públic”

Rebutja que tots els manifestants que estaven a la plaça Catalunya fossin pacífics

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha retret aquest dimecres als “indignats” que estan acampats a la plaça Catalunya de Barcelona que ocupin un espai públic de forma il·limitada.

Durant la sessió de control al Parlament i en resposta a una pregunta del diputat de SI Uriel Bertran sobre la intervenció policial d'aquest divendres, Mas ha qüestionat que en una societat democràtica sigui admissible que “determinats grups ocupin sistemàticament l'espai públic i se'l facin seu sense límit de temps”.

Encara que ha reconegut que és difícil “trobar el punt just d'equilibri” en aquest tipus d'intervencions policials, ha rebutjat que tots els manifestants que estaven a la plaça Catalunya fossin pacífics, i ha esgrimit els 37 Mossos d'Esquadra ferits durant l'operatiu com a prova d'això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.