Societat

comerç

Èxit de participació en la primera Nit Oberta de la Zona Alta

Un centenar de comerços i bars van obrir fins a mitjanit oferint activitats i descomptes als lleidatans

La Zona Alta de Lleida va celebrar dijous amb èxit la seva primera Nit Oberta, una iniciativa que va permetre a les botigues obrir fins a la mitjanit i, juntament amb els bars i restaurants del barri, oferir descomptes i activitats als clients.

La nova proposta va ser un èxit de participació, ja que d'una banda s'hi van sumar gairebé un centenar d'establiments i, per l'altra, per l'afluència de públic que van generar les actuacions musicals, degustacions, els descomptes als comerços i les activitats adreçades als infants, entre d'altres.

La finalitat era dinamitzar el comerç i els establiments hostalers de la zona i promoure un millor coneixement entre comerciants i d'aquests amb els seus clients, així com captar-ne de nous.

La plaça Ricard Viñes va ser el centre neuràlgic de les activitats, on van destacar les mil degustacions de vins Costers del Segre que es van registrar en una iniciativa de la Ruta dels Vins.

La idea de l'Associació de Comerciants de la Zona Alta és repetir la Nit Oberta, una decisió que es prendrà després de valorar l'èxit d'aquesta primera edició, segons va explicar el president de l'entitat, Josep Bellera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.