Societat

salut

Tallaran l'accés del personal al Trueta

Els sindicats convoquen més accions de protesta contra la tisorada

Els treballadors de l'hospital Josep Trueta de Girona van acordar ahir, en una assemblea força concorreguda convocada per la junta de personal, dur a terme una acció de força per protestar per les retallades pressupostàries. Un dia de la setmana que ve, que encara està per concretar, els treballadors impediran, en el torn de 2/4 de 8 del matí, l'accés del personal que comença a aquella hora i els “retindran” a les portes durant mitja hora amb l'objectiu d'endarrerir l'inici de l'activitat assistencial. En l'assemblea, a la qual van assistir representants dels diferents sindicats que formen part de la junta de personal a excepció de Metges de Catalunya, es va decidir també fer avui, des de les 2 del migdia fins a les 3 de la tarda, un taller de pancartes.

Per la seva part, Metges de Catalunya ha convocat per avui, a 2/4 de 9 del matí, a l'entrada de l'hospital, una concentració en contra de la política de retallades. Metges de Catalunya ha denunciat que s'hagi pres la decisió unilateral de suprimir les guàrdies nocturnes d'oftalmologia i d'otorinolaringologia i de modificar l'horari laboral dels metges “sense donar cap tipus d'informació a la plantilla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.