Pintades en cotxes policials i al consistori de Tossa contra la prohibició del sexe a la platja

També punxen la roda d'un dels vehicles de la policia local

«Sex on the beach» (Sexe a la platja). Aquest és el lema que s'ha pogut llegir en les diverses pintades que s'han vist aquests últims dies en diferents edificis de Tossa. L'ajuntament i el pavelló són dos dels edificis afectats per aquestes pintades, que són de petites dimensions i escrites amb retolador. També n'hi ha hagut al Far i en contenidors. Tot i així, l'acció més greu es va produir quan algú va rebentar la roda d'un dels cotxes de la policia local i va fer una pintada de color rosa en un dels altres vehicles.

Des de l'Ajuntament, la primera tinenta d'alcalde, Maria Teresa Moré (CiU), va treure importància ahir a l'assumpte, i va remarcar que cap d'aquestes pintades feia «més de dos pams» i que es podien esborrar fàcilment.

Concentració dissabte

La polèmica ordenança de civisme de Tossa de Mar, que prohibeix mantenir relacions sexuals en l'espai públic, inclosa, tot i que sense citar-la, la platja, no només ha generat aquesta allau de pintades, sinó que també ha provocat la convocatòria d'una protesta aquest proper dissabte a la platja de Tossa. A través de la xarxa social de moda, Facebook, dos grups reclamen mobilitzacions contra l'ordenança, i en un d'aquests fins i tot es convoca la gent per aquest proper dissabte a les deu de la nit a la bandera blava de la platja Gran de Tossa. Un d'aquests grups té ja gairebé 750 inscrits, mentre que el que convoca pel dia 30 ja té confirmada l'assistència de fins a 150 persones. En uns correus enviats recentment s'anima la gent a anar-hi amb «pancartes, trompetes i megàfons» per «fer soroll», una altra de les prohibicions de l'ordenança. També se suggereix a la gent que, si vol, porti «preservatius inflats i nines inflables» per animar una manifestació, sempre «pacíficament».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.