Societat

Gastronomia

Jornades de l'arròs dels Bons Fogons

Del 15 de juny al 10 de juliol, els deu restaurants del col·lectiu fan una carta d'arrossos o posen arròs a la carta

Els turistes atònits passegen pel Jardí dels Alemanys de Girona, amb una vintena de persones assegudes per menjar arròs al voltant d'una taula imperial parada. Un arròs a la cassola excel·lent. Cervesa i pa. Era ahir a migdia; el rellotge de la catedral per donar-ne fe. Els convidats van començar a menjar a l'hora del personal d'hostaleria, una estona abans de començar el servei, sempre al voltant de la una. El grup gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir a migdia les seves 5es Jornades de l'Arròs, amb una mena d'esmorzar d'arròs del dijous a l'hora del vermut.

El grup gastronòmic Girona Bons Fogons l'integren deu restaurants de Girona i de la seva àrea d'influència, amb establiments de la Selva i del Pla de l'Estany. La Cuina de l'arròs, que es desenvolupa del 15 de juny al 10 de juliol, és una de les 4 o 5 activitats anuals del col·lectiu, juntament amb la de la tòfona, el vermut de Sant Narcís i la caça i bolets a la tardor. Cada restaurant es compromet a posar arrossos a la carta: uns fan una carta exclusiva d'arrossos i d'altres un parell d'arrossos a la carta. A més, volen organitzar un sopar els dijous d'estiu al Jardí dels Alemanys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.