Societat

tarragona

Final de l'acampada dels “indignats” a l'ajuntament

El moviment continuarà organitzat a través de comissions i per avui ja té prevista una nova assemblea

Després de poc més d'un mes a les portes de l'ajuntament de Tarragona, els “indignats” van desmuntar ahir l'acampada de la plaça de la Font, tal com havien decidit en assemblea el passat 9 de juny. D'aquesta manera, el moviment passarà ara a una segona fase en què continuarà funcionant a través de dues assemblees setmanals (que se celebraran a la plaça dimarts i diumenge) i les diferents comissions temàtiques, en les quals hi ha implicades unes 45 persones. Aquest vespre, precisament, està prevista ja la primera assemblea després de la finalització de l'acampada.

El desmuntatge de les tendes i dels diferents elements es va desenvolupar durant tota la jornada d'ahir, amb el suport també de la brigada de neteja municipal, que hi va estar treballant tot el dia també amb un dispositiu especial. Segons va detallar el tinent d'alcalde d'Espais Públics, Xavier Tarrés, entre aquesta nit i demà ja s'haurà completat la neteja, tot i que va destacar que durant tota l'acampada s'havia mantingut la higiene en tot moment.

Diana Carbajal, membre de la comissió de Comunicació, va agrair ahir l'actitud de l'Ajuntament i el suport dels mitjans locals durant l'acampada. El moviment sí que mantindrà un punt d'informació a la plaça.

LA DATA

18.05.11
és el dia
en què es va iniciar l'acampada a Tarragona, que es va tancar amb la manifestació de diumenge passat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.