Festes populars i fires

LLANÇÀ (Alt Empordà)

Fira de l'Abat

Ambientació medieval i flors

Amb l'objectiu de dinamitzar i potenciar els carrers comercials del poble, Llançà celebra aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de l'Abat, durant la qual el visitant podrà gaudir d'un centenar de parades del mercat medieval, activitats d'animació al carrer, com ara cercaviles i actuacions teatrals i musicals i, evidentment, de tota l'oferta comercial de la vila. A més, als actes de la fira, promoguda per l'Associació de Comerciants de Llançà conjuntament amb l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament del municipi, s'hi sumarà la XVII Mostra Floral, que aquest cap de setmana es podrà visitar de les 12 a les del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre, al temple parroquial.

Del 24 al 26 de juny. Al nucli antic. Tel. 972 38 08 55.

Tastets de palangre

A.V

Coincidint amb la primera Fira de l'Abat, dissabte, a les 6 de la tarda, es faran els tradicionals tastets de palangre al passeig Marítim a càrrec dels restaurants participants a les vuitenes Jornades Gastronòmiques del Peix de Palangre de Llançà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a