Festes populars i fires

CASTELLAR DEL RIU (Berguedà)

Aplec del Pi de les Tres Branques

Amb galejada d'honor

Com és tradicional, coincidint amb el tercer diumenge de juliol, participants d'arreu dels Països Catalans es reuniran a Campllong per celebrar l'Aplec del Pi de les Tres Branques. El miler de persones que s'hi trobaran començaran la festa amb una cercavila de la Cobla Pirineu, els gegants d'Espinalbet i tot el seguici del rei infant Jaume I. A l'arribada tindrà lloc una ofrena floral, seguida de parlaments, el Cant dels Segadors i sardanes. Finalment, al migdia tindrà lloc el parlament al Pi Jove, símbol de la lluita de les noves generacions per la unitat dels Països Catalans. Com a complement dels actes culturals, la Colla de Trabucaires de Castellar del Riu farà una galejada d'honor.

17 de juliol. A Campllong, a partir de les 11.00 h. Servei de transport gratuït des de Berga: parada al passeig de la Pau, a les 10.00 h i tornada a les 14.00 h.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.