Societat

Compromís per Paterna denuncia que les famílies d'acollida no han rebut suport

La coalició alerta del retall en la partida de serveis socials i critica la falta de sensibilitat municipal, ja que les quasi 70 famílies afectades no han rebut cap avís

Les famílies de Paterna que tenen xiquets en règim d'acollida, i que reben una subvenció municipal, encara no han cobrat la mensualitat extra del mes de juny. Però, a més de tots els inconvenients que aquest retard pot causar en les economies domèstiques de les quasi 70 famílies afectades, des de l'ajuntament no s'ha fet cap comunicació per a avisar a aquestes persones que no anaven a rebre el pagament de juny.

Per a la síndic portaveu d'aquesta coalició municipal, “estem davant d'una retallada si més no escandalosa, que s'ha botat les formes correctes a l'hora de comunicar als afectats que no feren previsions de gastar uns diners que no anaven a enviar-los. Una retallada que un govern de dretes, del Partit Popular, fa sobre una mesura aprovada per un govern progressista. L'alcalde oblida que per damunt de les ideologies polítiques estan les persones, la ciutadania, i el seu benestar”, destaca la regidora Ripoll.

Per tot això, Loles Ripoll assenyala que “tant la mensualitat de juny com la de desembre, que són les extres haurien d'estar consignades als pressupostos i no dependir de que sobren o no els diners perquè a les famílies que les reben segur que no els sobren”. En Compromís “denunciem que la mala gestió econòmica de l'ajuntament torna a la càrrega i ara contra els més desafavorits, en este cas les famílies que tenen xiquets acollits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.