Monogràfics

LLORET DE MAR (Selva)

Festa major d'estiu

De tornada als orígens mariners

La gran festa infantil a càrrec de Pep Callao i els Pepsicolen marcarà, aquesta tarda, l'inici del segon cap de setmana de la festa major de Lloret de Mar, que ja va començar fa cinc dies i que continuarà demà, dissabte, amb gegants, sardanes i el concert de Teràpia de Shock. Però els actes més destacats seran els de diumenge, dedicats a Santa Cristina, patrona del municipi. La jornada començarà amb la passada dels obrers de Santa Cristina, a dos quarts de vuit del matí, per anunciar la sortida de la processó mitja hora després, en la qual barques de pescadors, llanxes i embarcacions es faran a la mar per acompanyar fins a l'ermita de Santa Cristina la imatge de la santa. Tot seguit, a la plaça del Pi, els mariners, vogadors i les autoritats convidades podran degustar l'estofat tradicional. A partir de les dotze començarà la tornada de la processó fins a la platja de Lloret. Paral·lelament se celebrarà la 37a edició de la regata a vela S'amorra Amorra. Tancarà la jornada el ball de plaça o de les almorratxes i sardanes.

Fins al 30 de juliol. L'entrada per al Costa Brava Reggae Festival és gratuïta. Fins al 27 de juliol, al camp de futbol del col·legi Pere Torrent hi haurà instal·lades les atraccions de la festa major. L'organització recomana a l'espectador del piromusical que se situï a la plaça de la Vila, al passeig Agustí Font i Camprodon i Arrieta, a la sorra de la platja –des de l'ajuntament fins al mirador dels Campions– i a partir del Museu del Mar. Tel. 972 36 18 00.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a