Societat

Renfe suprimeix tres vagons per avaria i obliga els passatgers a anar drets

L'incident coincideix en plena operació sortida de vacances i el tren ja anava ple a l'estació de Passeig de Gràcia

La companyia diu que prefereix donar servei abans que suprimir-lo i fer esperar els passatgers

Renfe ha suprimit tres vagons d'un tren de la línia Barcelona-Port Bou a causa de l'avaria en un tren, segons ha informat la companyia ferroviària.

El tren ha sortit a les 9:46 hores de l'estació de Sants i ho ha fet amb una composició simple, de manera que a l'estació del Passeig de Gràcia el comboi ja anava ple i els passatgers s'han hagut de quedar drets o bé asseguts al terra el dia que coincideix en l'operació sortida de vacances de la segona quinzena de juliol.

La companyia Renfe ha argumentat que s'ha preferit donar el servei abans que suprimir-lo i fer esperar els passatgers fins al pas del següent tren.

Una de les passatgeres, la Margarida Mallol, ha denunciat la falta de previsió de Renfe en un dia d'operació sortida de vacances en què els transports públics van plens. “Sembla mentida que això passi. Aquest tren surt de l'estació de Sants i a l'estació del Passeig de Gràcia ja va ple i la gent ha d'anar a Girona, Portbou o Llançà drets”, ha assenyalat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.