Unes 200 persones es concentren contra l'ordenança cívica de Tossa

La prohibició de practicar el sexe a la platja va ser el principal motiu de la protesta

A les onze de la nit hi havia unes 200 persones a la concentració, que no va provocar cap incident remarcable. L'acció, convocada a través d'internet, va consistir a cridar consignes com ara «El meu sexe no se'l cobra l'alcaldessa», inflar uns quants preservatius com si fossin globus i exhibir alguns cartells: «El tabac mata i es fuma al carrer» o «Qui no ho ha fet mai a la platja?»

La normativa que ha causat aquesta polèmica, aprovada en el ple municipal del dia 7passat, prohibeix tenir relacions sexuals als espais públics; els comiats de solter en què els participants cridin, facin servir xiulets o cantin; el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents; fer necessitats fisiològiques; espolsar catifes a l'exterior dels habitatges, o rentar animals a la via pública.

Amb el rebuig a l'ordenança com a argument, dies enrere uns desconeguts van fer diverses pintades en alguns llocs del centre, entre els quals l'edifici de l'ajuntament i els cotxes de la policia, i van rebentar una roda d'un vehicle policial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.