Societat

Un ferit en l'explosió d'un reactor en una empresa de Montcada i Reixac

L'explosió ha afectat un dels reactors de 10.000 litres de capacitat que té l'empresa, i ha originat una fuita d'amoníac

A hores d'ara pràcticament ja no hi ha fuita, i els Bombers refreden el reactor per disminuir la pressió

Un home ha resultat ferit, amb cremades a l'esquena i a les cames, a causa de l'explosió d'un reactor en una empresa de Montcada i Reixac, Productos Aditivos SA. Els Bombers han rebut l'avís a les 04.56 hores i 13 vehicles del cos s'han dirigit al lloc dels fets, on a hores d'ara remullen el reactor per refredar-lo.

Els fets han passat en aquesta indústria, que es troba al número 40 del carrer Ferreria del polígon industrial La Ferreria, i no han causat més danys, ni personals ni a les instal·lacions. L'explosió ha afectat un dels reactors de 10.000 litres de capacitat que té l'empresa, i ha originat una fuita d'amoníac.

A hores d'ara pràcticament ja no hi ha fuita, i els efectius dels Bombers que s'hi ha desplaçat estan refredant el reactor per tal de disminuir-ne la pressió. El treballador ferit ha estat atès el 061.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.