Societat

Tossa de mar

Primera Fira Marinera, del 29 al 31 de juliol

La primera Fira Marinera se celebrarà del 29 al 31 de juliol a Tossa de Mar, organitzada per l'empresa Pegasus, SDPM Turissa, el Moto Club de Tossa, el Centre d'Estudis Tossencs i la Confraria de Pescadors, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Amics de Tossa Club Unesco. Tots els actes es faran a Es Racó. El dia 29 es donarà el tret de sortida a la fira amb el pregó i hi haurà animació teatral, la cercavila del mar i la cercavila musical. El dia 30 es farà la Varada d'es Bussis d'Es Racó (a partir de les 6 de la tarda) i el 31, la tornada dels Bussis de pescar (a partir de les 7 del matí) i la subhasta de peix a terra, a partir de les 10 del matí.

D'altra banda, el dia 29 de juliol s'inaugurarà el 33è Saló d'Estiu de Tossa a la Nau, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tossa, i aquest any en homenatge a l'artista Joaquim Hidalgo (1928-2011). El Saló d'Estiu és una exposició de pintors i escultors que viuen o treballen a la població de Tossa. El saló es pot visitar fins al dia 21 d'agost.

EL PUNT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.