Caldes de Montbui celebra les VI Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Les Jornades Gastronòmiques de les Cireres han arrencat aquest diumenge amb les activitats celebrades en el marc de Fira Botiga, la fira del comerç de proximitat de Caldes de Montbui.

Com és tradicional, s'ha celebrat el concurs «Cerquem el millor golafre de cireres», que convoca als visitants de la fira a menjar tantes cireres com puguin en un minut. Enguany han participat unes 40 persones i els guanyadors adults, amb un empat de pinyols, han aconseguit menjar 28 peces, xifra amb la que enguany s'han batut rècords.

Els guanyadors del concurs «Cerquem el millor golafre de cireres» 2009 han estat: en la categoria d'adults: Luís Fernández i Rafael Muñoz (amb 28 cireres); Juan José Ramos i Olegario Caballero

En la categoria infantil:, els guanyadors han estat Arnau Porta, amb 19 cireres, Dani Caballero i Jordi Salas

La parada instal·lada a Fira Botiga i dedicada a les Jornades de les Cireres ha ofert també una degustació dels diferents dolços elaborats per forns i pastisseries de Caldes de Montbui i fets amb cireres. A banda, es venien arbres cirerers per convidar la població a participar en el cultiu de la fruita.

Les Jornades Gastronòmiques de les Cireres us conviden a tastar plats originals i deliciosos fins el 12 de juliol, quan establiments de tots tipus en el sector de l'alimentació elaboren àpats imaginatius i exquisits on la base és la cirera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.