ANGI ESTEVA

DIRIGEIX UN GRUP DE «SINGLES»

«Vull ajudar la gent que se separa i que es troba sola»

Ha muntat una xarxa d'amics d'àmbit gironí que té un web propi i gratuït

Com va néixer aquest grup de singles?
–«Sóc més partidària de parlar d'amics que no pas de singles perquè trobo que aquest últim concepte és més aviat fred. Fa cinc anys que, arran d'una separació, vaig quedar sola i sense conèixer ningú. I com que aleshores internet no tenia l'auge d'ara, vaig començar a contactar amb gent a través d'anuncis dels diaris i a apuntar-me a diferents activitats, però res de tot això em va acabar de convèncer. I finalment vaig començar a organitzar trobades de gent en un cafè de Girona.»
–I de quin tipus de grup estem parlant?
–«Volia que el grup fos obert a tot tipus de gent perquè Girona és molt tancada. I en les primeres trobades, d'això fa uns quatre anys, érem vuit persones i, a poc a poc, a còpia d'anar recollint els correus electrònics i telèfons de la gent, doncs el grup va anar creixent. Vaig començar a mobilitzar la gent i vaig veure que la gent em seguia. Ara, als sopars que organitzem els dissabtes vénen entre 40 i 50 persones. I els diumenges, que ens trobem a les set de la tarda en una discoteca de Banyoles, ens arribem a reunir més de cent persones. Aquestes dues activitats són fixes però després en muntem d'altres, com ara caminades i classes de salsa.»
–I en quin moment va posar en marxa el web?
–«Fa dos anys me'n vaig anar de viatge i vaig estar molt de temps fora, i va ser quan vaig decidir de muntar el web perquè tot continués funcionant encara que jo no hi fos. Vaig començar el web (www.amicsdegirona.com) amb 700 persones i ara ja hi ha 2.500 subscripcions. I tenim 790 perfils. Es tracta d'un grup que està en continu moviment i renovant-se.»
–La gent deu anar-hi bàsicament per trobar parella, no?
–«La gent ve per dos motius. Un per trobar amics i/o amigues i l'altre per buscar parella.»
–I se n'han format, de parelles?
–«Sí, però no gaires perquè hi ha gent que està molt bé sola i que vol mantenir la seva llibertat. A més, com que sap que hi ha aquest grup, la gent no se sent sola i no té pressa per trobar parella.»
–Quina ha estat la seva motivació per organitzar tot això?
–«M'agrada ajudar la gent d'aquí que passa per una separació. Sé que és molt dur trobar-se sol i no conèixer gent. Aquest grup me'l sento com un fill meu. I estic molt orgullosa d'haver posat en marxa aquest web, que a més és gratuït.»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.