Centenars d'amants del motor demanen l'obertura del circuit de Sant Feliu de Buixalleu

L'Ajuntament no l'autoritza per a pràctiques de velocitat

El conflicte entre l'Ajuntament i el promotor fa temps que dura. Àngel Blanch explica que des del 2003 té llicència d'obres i d'activitat, i que ara li falta el permís d'obertura municipal, el qual el consistori no li dóna tot i que el circuit està acabat des del febrer de l'any 2008.

El regidor de l'oposició Josep Maria Reichardt –l'alcalde no va poder ser localitzat– va explicar que les llicències es van concedir per a un circuit de pràctiques d'autoescola, de bombers i d'ambulàncies, activitats que no provocarien molèsties de soroll, a diferència de les de velocitat. Hi ha veïns del municipi contraris a les pràctiques de motos al circuit, pel soroll que consideren que provocarien.

El promotor, que diu que ha fet una inversió de 3,5 milions, va convocar la concentració al circuit, a la qual van assistir centenars de persones. Posteriorment, des del polígon industrial de la localitat, van manifestar-se a peu fins a l'ajuntament, on van penjar una pancarta reivindicativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.