Almenys 100 piscines gironines s'han adherit al «Mulla't per l'esclerosi»

Una quinzena de platges de la Costa Brava també participaran en la 16 edició

La campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple arriba aquest any a la 16a edició i coincideix amb la commemoració del 20è aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). De les més de 600 piscines que s'han adherit a la campanya a l'àmbit de tot Catalunya, un centenar corresponen a les comarques gironines. A la ciutat de Girona, les persones solidàries amb aquesta causa podran remullar-se a les piscines municipals de Palau, Can Gibert del Pla i de la Devesa i també a la piscina de Sant Ponç del GEiEG. A la piscina de la Devesa, es podrà veure un espectacle d'animació a càrrec de l'IES Santa Eugènia. I a més de les piscines, hi ha també quinze platges del litoral gironí que s'han sumat a aquesta iniciativa.

Núria Fusté, representant de la FEM, va explicar ahir, en l'acte de presentació de la campanya a l'Ajuntament de Girona, que una de les novetats d'aquest any és que, per mitjà d'un acord amb Panasonic, les persones que el dia 12 es vagin a mullar a la piscina de la Devesa podran fer-se una foto dins de l'aigua. Una altra novetat és que el dibuix de la campanya l'ha dissenyat Kukuxumusu. Igual que l'any passat, es vol batre el rècord de persones que es llancen simultàniament a l'aigua a les 12 del migdia. Mulla't és una acció solidària amb les 6.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya. I una forma de recaptar fons per finançar els serveis de la FEM.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.