BLANES (Selva)

Festa major de Santa Anna

La Oreja obre la festa

El concert que el grup donostiarra La Oreja de Van Gogh oferirà diumenge a la Roca de sa Palomera serà el tret de sortida de les festes de Santa Anna, que arriben farcides d'activitats lúdiques i culturals. El programa festiu, que clourà el tradicional Aplec de l'Amor a cala Bona, tornarà a tenir com a acte estel·lar el prestigiós Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava. A més, però, tant els blanencs com tots els estiuejants que, de forma fidel o esporàdica, hagin escollit Blanes com a destí de vacances, podran gaudir també del Festival de Sa Costa Barrakes, amb concerts gratuïts cada dia del 22 al 26 de juliol, al camp municipal de futbol dels Pins, les tradicionals sardanes o el Festival Folklòric, amb la Colla de Puig d'en Valls d'Eivissa, el Grup Mazantini de Ciudad Real o l'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

A. VENTURA

Del 19 al 28 de juliol. El preu del tiquet del sopar popular és de 5 €. Venda de tiquets a la Caixa de Sabadell. Per a l'Aplec de l'Amor hi ha un servei de carrilet d'anada i tornada de la plaça de Catalunya a la cala Bona Tel. 972 379 300.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.