BLANES (Selva)

Festa major de Santa Anna

De sa Palomera al cel

Platges, terrasses, passejos, el moll esportiu i el comercial i les muntanyes de Sant Joan i de la Penya, es tornaran a omplir de gom a gom (entre 120.000 i 150.000 persones diàries) per gaudir del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava, un dels espectacles pirotècnics amb més prestigi a nivell mundial. El concurs, que enguany arriba a la seva 39a edició, tornarà a tenir la roca de sa Palomera com a plataforma de llançament d'uns focs que es dispararan cada dia, del 22 al 27 de juliol, a dos quarts d'onze de la nit.

En aquesta edició, les empreses participants seran, per ordre de participació, la pirotècnica Valenciana –guanyadora de l'edició del 2008–, la italiana Martarello, la polonesa Surex, la madrilenya Vulcano, la valenciana Portugués i, finalment, l'australiana Show Fx.

Per al bon desenvolupament del concurs, els organitzadors aconsellen als espectadors utilitzar les zones d'aparcament gratuïtes habilitades per a l'ocasió, tenint en compte que els carrers del centre de la vila es tallaran, aproximadament, tres hores abans de l'inici dels focs.

A. VENTURA

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.