Costa Brava gastronòmica

Els cuiners dels 83 establiments que participen en la campanya del Menú del Centenari de la Costa Brava, que organitza el Patronat de Turisme amb el suport de cerveses San Miguel, van participar ahir en una sessió fotogràfica a la platja de cap Roig, a Calonge. La sessió fotogràfica buscava la simbiosi entre el paisatge de la Costa Brava i la gastronomia, que disposa de 14 estrelles Michelin i d'alguns dels millors restaurants del món. Alguns dels cuiners participants, com Joan Roca, Marc Gascons, Pere Arpa i Oriol Blanes, van coincidir a destacar que es basen en la cuina tradicional, si bé cadascú la passa pel seu sedàs. Per això, en la campanya, que acaba el 2010, cada establiment ofereix un menú diferent i únic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.