Critiquen que es gastin 55.000 euros en una cursa de F-1 a Platja d'Aro

L'alcalde justifica la inversió dins del actes del centenari de la Costa Brava

«És una frivolitat, tal com van les coses, gastar-se 55.000 euros per mitja hora de cotxe de Fórmula 1 i finançar un sopar d'un grup exclusiu», va afirmar ahir a aquest diari la portaveu del PSC, Dolors Padilla, que ja va criticar-ho en el ple municipal de dijous a la nit. Una crítica que va rebre tot el suport del company d'oposició Pedro Torres, portaveu d'ICV, el qual va afirmar a aquest diari: «Crec que es podria buscar una rendibilitat d'aquests diners molt més gran en comptes d'una barbaritat com aquesta.»

Segons el conveni, signat el dia 7 de juliol, l'Ajuntament aportava 55.000 euros –40.000 el Patronat de Turisme de la Costa Brava i els altres 15.000 l'Ajuntament– a la societat Quivira Solutions, amb seu a Girona, perquè organitzi un esdeveniment singular al municipi el 18 d'agost. I aquest esdeveniment es concreta en una exhibició de mitja hora d'un vehicle de Fórmula 1 conduït pel pilot Pedro Martínez de la Rosa. El servei de premsa del pilot va negar ahir a El Punt que vingués a Platja d'Aro.

Els diners també serviran per actuacions musicals i un sopar de gent selecta a hotel La Gavina. I aprofitant l'hotel, l'alcalde justifica fer avenir tot l'esdeveniment amb els actes del centenari de la Costa Brava. Per això busca l'ajut del Patronat. En aquest sentit, Dolors Padilla pensa demanar al patronat que no faci aquesta aportació per «finançar un esdeveniment d'un grup privat». «És indecorós i vergonyós», va sentenciar la líder socialista.


LES FRASES

DOLORS PADILLA
PORTAVEU DEL PSC
«Crec que és una frivolitat gastar diners públics per a un club de pijos. Es munten una festa a costa nostra»
JOAN GIRAUT
ALCALDE, CIU
«És l'oportunitat de tenir un acte singular ajustat al centenari de la Costa Brava, amb la icona de l'hotel La Gavina»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.