Els focs comencen quan s'aparca

Més de 200.000 persones van viure ahir a Blanes uns focs espectaculars, que van fer oblidar els problemes que genera la multitud

A part dels focs oficials del concurs de Blanes, els que comencen a dos quarts d'onze de la nit, cadascú hauria de tenir dret a poder llançar un castell de focs particular. O una bengala com a mínim. Primer, quan aconsegueix arribar a Blanes després d'una cua quilomètrica. Després, quan troba aparcament. I finalment, quan aconsegueix trobar un lloc còmode des d'on seguir l'espectacle. Ahir, a Blanes, un podia pensar que la felicitat la fan més aquests detalls que no pas els focs en si mateixos, si no fos perquè després la pirotècnia Vulcano, de Madrid, es va encarregar de fer oblidar els problemes de la gentada, amb uns focs artificials de gran nivell, coronats amb una traca final impressionant.

El dissabte és, tradicionalment, el dia de més afluència dels focs, i enguany sembla que no ha estat cap excepció. Més de 200.000 persones, segons l'Ajuntament, van inundar Blanes des de la tarda. Si normalment es talla el trànsit al centre entre les vuit i les nou del vespre, ahir a dos quarts de vuit ja estava tancat, i els agents de la policia desviaven els cotxes i aconsellaven als conductors on havien d'aparcar. Totes les terrasses estaven plenes, i la gent feia cua per comprar entrepans. Mentrestant, més d'una hora abans de l'inici dels focs, a la platja ja no s'hi cabia, i la gent s'anava amuntegant al passeig. L'espectacle durarà fins dilluns, i segurament s'hi estarà una mica més ample.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.