Festa ininterrompuda a Salt

Els Marrecs de Salt van fer ahir la seva millor actuació de la temporada, en una jornada de la festa major que havia començat de matinada amb el correfoc i la festa de l'escuma

La jornada d'ahir de la festa major de Salt va ser ininterrompuda. Als concerts de barraques –encapçalats pel grup Barricada, que va portar molta gent a l'era de Cal Cigarro– els van seguir el correfoc, a càrrec dels Diables d'en Pere Botero, que es va encavalcar amb el ball del pijama i festa de l'escuma, a la plaça de la Vila.

Al matí es va fer el descens en piragua pel Ter, i a la tarda la cercavila va precedir la jornada castellera, davant de l'ajuntament i va congregar un bon nombre d'aficionats. La jornada va començar un cop acabada la cercavila, i va comptar amb els Marrecs de Salt, els Xerrics d'Olot i els castellers de Sabadell, que van fer cadascun un pilar de 4 de benvinguda. Tot seguit es van anar succeint els castells, i els Marrecs van aconseguir la que per ara és la seva millor actuació de la temporada, i va descarregar el 5 de 7, la torre de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota. Si bé són les mateixes estructures que van fer la setmana passada a Barcelona, al final van cloure amb l'afegit de dos pilars de 5. Gràcies a aquestess actuacions, els Marrecs han pujat del 17è al 13è lloc del rànquing de colles castelleres. D'altra banda, els Xerrics d'Olot van descarregar una torre de 6, un 3 de 6 amb agulla i un 4 de 6, abans d'acabar amb un pilar de 5.

k

Més fotos a www.elpunt.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.